Xarxa Afic

Categorias

Mostrando los resultados de 1 a 10 de 349

19-02-2019 L' AGÈNCIA AFIC DE L' AJUNTAMENT DE SILLA POSA EN MARXA L'ESCOLA DE COMERÇ DE 2019

DIA: 5 de març de 2019
HORA: 15 - 17 hores
LLOC: Saló de Plens
*Es requereix inscripció prèvia*

Seguint amb la línea de trreball de poder oferir una formació contínua als comerços de la localitat, l'Agència AFIC de l'Ajuntament de Silla posa en marxa l'Escola de Comerç per a l'any 2019.

L'Agència AFIC és un servei d'aDES que ofereix un assessorament i suport tècnic, a tots els comerciants i emprenedors de la localitat.

El proper 5 de març s'impartirà el taller "Nova eina de màrqueting per al comerç: WhatsApp" on aprendrem a conéixer les característiques i avantatges/desavantatges de Whatsapp i la seua competència (*Line, Telegram, *Wechat i *Snapchat), descobrirem el seu funcionament i com usar-lo per a complir amb la Llei de Protecció de Dades de Carácter General, conéixerem les diferències entre grups i llistes de difusió i entendrem la importància de tindre una estratègia definida. A més de la teoria veurem exemples i realitzarem exercicis pràctics.

Més informació

aDES- Agencia de Desenvolupament Econòmic de Silla
C/ Llibertat, 2 · 961219795 · ades@silla.es

 

 

30-11-2018 BLACK FRIDAY A SILLA

El passat 23 de novembre es va celebrar a Silla el mundialment conegut BLACK FRIDAY, on un bon nombre de comerços de la població van oferir uns interessants descomptes per facilitar-nos ja les compres de Nadal

28-11-2018 L'AFIC de l'Ajuntament de Silla 2ª millor Agència de la CV, segons la Conselleria d'Economia

L'acte ha tingut lloc en el 7é Congrés de la Red Afic, que es celebra dies 27 de novembre a Alzira.

D'aquesta manera aDES i la seua Agència de Foment d'Iniciatives Comercials es consolida entre les millors Agències Afic de la Comunitat Valenciana i és distingida per la Direcció General de Comerç i Consum per "la implicació i l'esforç continuat, així com l'innegable compromís amb el comerç de Silla que l'ha fet posicionar-se en el 2017 com la número 2 de les més de 100 agències de la Xarxa Afic".

Des de l'AFIC de Silla s'han posat en marxa destacades iniciatives de promoció i animació comercial, a més d'oferir als seus comerciants interessants serveis com la formació a través d'una innovadora iniciativa l'ESCOLA DE COMERÇ, i la difusió del comerç través del Portal del Comerciant.

El Regidor de Promoció Econòmica Josep Melero ha destacat que el reconeixement que la conselleria d'econòmica de la Generalitat Valenciana ens hi ha atorgat demostra el compromís que per a l'ajuntament de Silla té el comerç de proximitat. El comerç de proximitat fa poble i és un factor de cohesió social. Per altra banda, l'alcalde de Silla Vicente Zaragozá ha volgut valorar "el gran treball que es realitza des de l'àrea de promoció econòmica de l'ajuntament de Silla. Promocionant i ficant el valor el comerç local guanyem tots."

05-11-2018 Escola de comerç. Fotografía de producte amb el mòbil

Per finalitzar el segon semestre de l´Escola de Comerç de Silla. El divendres tindrem de nou a les famoses "Fotolateres" Lola i Marinela, que ens impartiràn el taller "Fotografia de producte amb el mòbil".

La importància que està adquirint aquesta modalitat de fotografia per a la venda en el comerç fa imprescindible poseïr coneixements, ferramentes i recursos que resulten més econòmics oferint uns resultats professionals.

Amb senzills materials molt assequibles de preu podem confeccionar-se un set de fotografia adaptat al nostre producte, coneixer tècniques i trucs i practicar el que més ens convinga.

28-06-2018 Arriben les rebaixes a Silla

Un any més arriben les rebaixes i l’Ajuntament de Silla, a través de l’Agència de Promoció del Valencià i aDES, vol donar suport al comerç oferint-vos gratuïtament els cartells de «Rebaixes» i «Descomptes», així com les etiquetes dels preus.

En uns dies passarà una persona de l’Ajuntament o d’AESI a repartir-vos el material. Si en necessiteu més, podeu passar per aDES (carrer de la Llibertat, 2).

L’objectiu és que el comerç, en aquesta època, tinga una imatge unitària del poble amb els cartells en valencià però, sobretot, que la gent es quede i compre al poble.

 

25-06-2018 IV FERIA OUTLET

Ayuntamiento de Silla pone en marcha una nueva edición de la Feria Outlet.

Te esperamos el próximo dia 30 de junio en el parquing de la plaza de la Iglesia de 9 a 14 horas dónde encontrarás grandes ofertas a precios inmejorables.

01-06-2018 Summer Shopening Night

El dia 1 de juny es celebra la ja tradicional Summer shopening night, on alguns dels comerços de Silla romandràn oberts fins les 00.00 h de la nit on podrem gaudir de promocions i ofertes especials acompanyats, de bona música, cocktails i bon ambient.

01-06-2018 GRAN PARTICIPACIÓ EN LA CAMPANYA “ÉS PRIMAVERA AL COMERÇ DE SILLA”

La campanya de promoció del comerç de Silla organitzada per l’Ajuntament de Silla amb col·laboració amb l’AESI ha segut un èxit de participació, tant pel que fa als comerços participants amb 131 comerços adherits com pel que fa als consumidors.

 

En el marc d’aquesta campanya s’han repartit 3.300 regals directes per les compres realitzades als comerços participants. Els regals han estat molt variats: plantes, tasses, samarretes, borses de compra, borses tèrmiques, entrades a la piscina coberta i d’estiu, entrades al teatre municipal a les noves instal·lacions Carmen Valero, obridors, agendes, carpetes, calendaris, auriculars entre altres.

 

La campanya és va iniciar el 10 d’abril finalitzant en maig, per promoure i animar les compres als comerços locals, així com difondre els avantatges que ofereix comprar al comerç Silla. Per aquest motiu, els comerços participants han lluït uns adhesius situats a l’entrada del local en forma de flor amb les raons per comprar al comerç de proximitat de Silla i qui són els comerços participants.

 

Des de l’Ajuntament de Silla, a través del Servei de Promoció Econòmica aDES s’està molt satisfet de l’acceptació d’aquesta acció promocional, i es continuarà unint esforços en activitats semblants per enfortir i vertebrar l’activitat econòmica del municipi.

15-05-2018 I ENCONTRE EMPRESARIAL DE SILLA

Un espai on l'empresariat del Polígon de l'Alteró podrà coneixer: - Els projectes municipals sobre el polígon - L'estudi elaborat per la Universitat Politècnica de València - Les empreses del polígon, crear una xarxa de contactes i sergies amb elles.