Xarxa Afic

Categorias

Mostrando los resultados de 1 a 10 de 346

05-11-2018 Escola de comerç. Fotografía de producte amb el mòbil

Per finalitzar el segon semestre de l´Escola de Comerç de Silla. El divendres tindrem de nou a les famoses "Fotolateres" Lola i Marinela, que ens impartiràn el taller "Fotografia de producte amb el mòbil".

La importància que està adquirint aquesta modalitat de fotografia per a la venda en el comerç fa imprescindible poseïr coneixements, ferramentes i recursos que resulten més econòmics oferint uns resultats professionals.

Amb senzills materials molt assequibles de preu podem confeccionar-se un set de fotografia adaptat al nostre producte, coneixer tècniques i trucs i practicar el que més ens convinga.

28-06-2018 Arriben les rebaixes a Silla

Un any més arriben les rebaixes i l’Ajuntament de Silla, a través de l’Agència de Promoció del Valencià i aDES, vol donar suport al comerç oferint-vos gratuïtament els cartells de «Rebaixes» i «Descomptes», així com les etiquetes dels preus.

En uns dies passarà una persona de l’Ajuntament o d’AESI a repartir-vos el material. Si en necessiteu més, podeu passar per aDES (carrer de la Llibertat, 2).

L’objectiu és que el comerç, en aquesta època, tinga una imatge unitària del poble amb els cartells en valencià però, sobretot, que la gent es quede i compre al poble.

 

25-06-2018 IV FERIA OUTLET

Ayuntamiento de Silla pone en marcha una nueva edición de la Feria Outlet.

Te esperamos el próximo dia 30 de junio en el parquing de la plaza de la Iglesia de 9 a 14 horas dónde encontrarás grandes ofertas a precios inmejorables.

01-06-2018 Summer Shopening Night

El dia 1 de juny es celebra la ja tradicional Summer shopening night, on alguns dels comerços de Silla romandràn oberts fins les 00.00 h de la nit on podrem gaudir de promocions i ofertes especials acompanyats, de bona música, cocktails i bon ambient.

01-06-2018 GRAN PARTICIPACIÓ EN LA CAMPANYA “ÉS PRIMAVERA AL COMERÇ DE SILLA”

La campanya de promoció del comerç de Silla organitzada per l’Ajuntament de Silla amb col·laboració amb l’AESI ha segut un èxit de participació, tant pel que fa als comerços participants amb 131 comerços adherits com pel que fa als consumidors.

 

En el marc d’aquesta campanya s’han repartit 3.300 regals directes per les compres realitzades als comerços participants. Els regals han estat molt variats: plantes, tasses, samarretes, borses de compra, borses tèrmiques, entrades a la piscina coberta i d’estiu, entrades al teatre municipal a les noves instal·lacions Carmen Valero, obridors, agendes, carpetes, calendaris, auriculars entre altres.

 

La campanya és va iniciar el 10 d’abril finalitzant en maig, per promoure i animar les compres als comerços locals, així com difondre els avantatges que ofereix comprar al comerç Silla. Per aquest motiu, els comerços participants han lluït uns adhesius situats a l’entrada del local en forma de flor amb les raons per comprar al comerç de proximitat de Silla i qui són els comerços participants.

 

Des de l’Ajuntament de Silla, a través del Servei de Promoció Econòmica aDES s’està molt satisfet de l’acceptació d’aquesta acció promocional, i es continuarà unint esforços en activitats semblants per enfortir i vertebrar l’activitat econòmica del municipi.

15-05-2018 I ENCONTRE EMPRESARIAL DE SILLA

Un espai on l'empresariat del Polígon de l'Alteró podrà coneixer: - Els projectes municipals sobre el polígon - L'estudi elaborat per la Universitat Politècnica de València - Les empreses del polígon, crear una xarxa de contactes i sergies amb elles.

18-04-2018 Campanya Dia de la Mare

Amb motiu del Dia de la Mare, Aesi amb la col.laboració de l´Ajuntament de Silla, ha organitzat una gymcana. Per poder participar només s´ha de comprar al comerç locals i presentant el justificant de compra superior a 20 €, es triarà un sobre que contindrà un regal directe. Hi han més de 50 regals

06-03-2018 El comerç de Silla et porta a la mascletà

L´associació d´empresaris de Silla (Aesi) i l´Ajuntament de Silla et porten a la mascletà. Per comprar als comerços associats, s entrarà en el sorteig d´un passe per a una balconada vip per gaudir de la mascletà des d´un lloc privilegiat